Header Pompen of verzuipen6.0

Bent u op zoek naar een (draadloze) pomp voor uw boot. vijver, tuin of aquarium dan zit u hier goed! Op deze site vind u een overzicht van alle draadloze pompen beschikbaar in Nederland. 

Op zoek naar een (draadloze) dompelpomp voor uw boot?
Door langdurige regen of misschien zelfs wel een klein lek kan het voorkomen dat er flink wat water in uw boot staat. Met 1 van de draadloze pompen uit ons assortiment pompt u uw boot zo weer leeg! U heeft bij ons de keuze uit 4 verschillende waterpompen die tevens allemaal draadloos zijn. Zo heeft u al een Portable Power pomp voor uw boot voor 49,- euro. Deze pomp voor in de boot werkt op (wij adviseren) 3 oplaadbare batterijen (type D). Maar ook de Portable Bue pomp en de Aqua Charge pomp pompt uw boot weer snel leeg (deze water dompelpompen werken op een accu). Onze draadloze pompen worden voornamelijk gebruikt voor het leegpompen van een roeiboot, grachtenboot, sloep, vlet etc zonder accu aan boord. 

Op zoek naar een pomp voor uw vijver?
Maar onze water pompen zijn natuurlijk ook goed te gebruiken voor bijvoorbeeld het leegpompen van uw vijver(tje). Het voordeel van onze vijver pompen is dat ze draadloos zijn. Zo hoeft u geen verlengsnoer naar de vijver te leggen om de vijver leeg te pompen.  

Op zoek naar een pomp in uw tuin?
Liggen er plassen in de tuin na bijvoorbeeld langdurige regenval of wilt u de regenton leegpompen maar heeft u geen stroom bij de hand? Of wilt u water uit uw vijver pompen voor de bloemetjes? Geen probleem! Al onze pompen zijn draadloos en kunt u uitstekend gebruiken voor klein pompwerk in en om de tuin. 

Op zoek naar een pomp voor uw aquarium?
U bent dus op zoek naar een pomp om uw aquarium leeg te pompen! Verder zoeken is niet nodig want wij hebben alle draadloze pompen (onze pompen werken op accu's of batterijen) van Nederland in ons assortiment. Voor klussen zoals het leeg pompen van uw aquarium is de Portable Power pomp uitermate geschikt!

Voor al uw water pompen voor gebruik in de boot, vijver, tuin of aquarium bent u hier aan het goede adres!
 
 
1401109598-Snoerloos-logo.jpg1401176158-Solar-Power-pump-V5.jpg

© 2012 pompen-of-verzuipen.nl I algemene voorwaarden I contact