Header Pompen of verzuipen6.0

Solar Power pomp Basic

Solar Power pomp Basic
Solar Power pomp Basic
Solar Power pomp Basic
Solar Power pomp Basic
Solar Power pomp Basic
€ 79.95
Aantal
NIEUW - De Solar Power pomp Basic is de nieuwste pomp in ons assortiment waar we laaiend enthousiast over zijn. Waar je met water pompen als de Aqua Charge, Portable Power pomp of de Portable Blue pomp altijd zelf nog geacht werd naar je boot te gaan heb je er met de Solar Power pomp Basic bijna geen omkijken meer naar. Deze pomp wordt namelijk in z'n stroom voorzien door een inklapbaar zonnepaneel plus de pomp zelf beschikt over een watersensor die automatisch aanslaat als er water in je boot is komen te staan. 

De pomp die maximaal 280 liter per uur pompt met een maximale opvoerhoogte van 280 cm wordt geleverd inclusief een zonnepaneel van 18 W met afmetingen van 350 mm x 360 mm x 17 mm (1 kg) en inclusief een transparante afvoerslang van 1,5 meter. 

Onze ervaring:

Wij hebben zelf de 280 liter per uur (wat heel veel is!) nog niet gehaald (toegegeven bij half bewolkt weer) maar dat doet zeker niet af van hoe enthousiast we over dit product zijn! Volgens ons voor vele booteigenaren de ideale oplossing gezien het feit dat deze pomp gedurende de hele dag kan pompen mits de zon doorkomt. Minder geschikt voor het bewatern van (volks)tuintjes maar wel voor het leegpompen van sloepen / grachtenbootjes, vletjes etc. Bij ons schoot de pomp al aan toen de zon minimaal door het wolkendek drong.  

Kortom, ideaal als je niet wekelijks naar je boot wil gaan en al helemaal geen zin hebt om zelf te gaan hozen als het veel geregent heeft!
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

 
Tom S..... - Solar power pomp Basic
02-04-2019 13:31:33
Mocht deze pomp als 1 van de eerste testen deze winter en ben er mega blij mee. Kijk sowieso elke dag even bij m'n bootje omdat die aan m'n huis ligt en heeft ondanks de vele regen deze winter nooit meer dan 15 cm water in gestaan. Bij de kleinste zonnestraal begon die alweer (langzaam) te pompen. Dank voor jullie advies en dank dat ik deze pomp mocht gaan testen. Veel succes met de verkoop! Tom


1401109598-Snoerloos-logo.jpg1401176158-Solar-Power-pump-V5.jpg

© 2012 pompen-of-verzuipen.nl I algemene voorwaarden I contact